Call Me Maybe
sweet owner

Navigation : touch hover image



Diaries Owner Linkies Stuff

hello peeps ! welcome to superb blog.Me is forever IMperfect,need too learn more x) can't stay alive without My family <3 and Bestfriends.. :D


Bigfoots!

Put your CBOX codes here!


Credits!

basecode: Nurul AtiQah
Edit by: SitiSyuhadah
Re-Edited By: Your Name
Others: ? ? ?


Apa makna bestfriend ? :')

Apa makna bestfriend yang selalu dibanggakan oleh dua makhluk allah yang selalu berhubungan,berkepit,berkongsi macam2 . bestfriend tu macamana ? macam setan ? :'( Hah ? sakit kan bila bestfriend sendiri tipu bestfriend dia. apa lagi yang dah lama gila kenal ? :/ sakit gila . aku tak sanggup kau kau tipu aku semata nak tutup orang kutuk aku ? aku tau kau macam sembunyikan something dengan kak *** ! kan ? kau rapat dengan diaorang je  ! Kawan :') xde mood nak tapi panjang macam novel yang muka sura 1234678999 ! KALAU XJUJUR XPAYAH TEGUR :)

terasa ? nobody cares ! hate you :)

Wabak -.-

No Interokdaksen kot :p ye ke? haha,xboleh mati tanpa :p introduction x) Wabak? what is wabak? :3 OwhMyGatzz! *OuhMyGod* wabak is..virus,kenalkah apa itu virus *please faham :p virus,bakteria and whatever makcik kau buat kuih Or what? no matter what? *aku dah melalut* benda yang xelok merebak :3 paham ka hang?hah?huih? :*

Wabak Satu *bunyi segala bunyi merepek + meraban*
Wabak lah kononnya..*muntah dengan sopan now* x) wabak ni " :poop: " bagi siapa yang xtau lagi  bila hangtu *hampa comment/chat dengan Orang buat " :poop: " tuw,keluar sisa kumuhan paling cun yang pernah orang cipta :p hahaha..siap ada mata lagi? Hek -_- tapi kau xyah nak cakap hek elah dia ni orang dah lama tau pasal ni nak kecoh -_- Oit binatang binti/bin stokin karat + hapak :p memang laaa..dah tau dok diam/blah dari sini :p Hikhok,,.

sekarang aku ? tukar BERUKSEKIN lama balik..hanya terpaut kat yang ni..hahahaaaa..
 busy Gila2 kot ;p perasantan..haha..tengok post pun dah pendek dan tak bermaya Y.Y selalu melebar kan :'( aku yang malas kot ? hehe..Okay contact laa...

FaceBERUK x) <<- Kena sign in dulu kalau tak try bukak apa jadi :D Hooooooooo~
Ask.fm x)
Burung Bieruuuuuuu x) <<- aku tak batak hot aku bukan nak ramai followers aku nak tau kisah Orang *harap maklum dear BITCH yang aku benci :)

K Tralalaaa~



Welcome 2013 :D

Hello~ theres anybadi  here? hehew..:3 agak lama agaknya..xbuat post :p hikhok..harhar..kk..busy yang amat tahun ni..Tu laaa....Okay~ one information as know as anonsemen huahua~ banyak merepek sikit dalam post ni,Okay2..lambat sikit nak cakap..xsempat nak bukak blog ni haaa...dah berhabuk puh fuh-fuh-fuh *tiup habuk* uhuk2 *batuk* haha..k..

Tahun ni :) TAHUN NI,waa~ hehew..itew kan itew..*budak terlebih gedik* kita dah form One :D haha,lex arr..alam baru..:p kk..kita tak dapat MRSM/SBP wuu~ tapi xpe sekolah depan rumah tapi dapat RK ;) what is RK? lol..RK is rangcangan khas..kelas ni untuk budak2 yang keputusan YuPiEsAr (UPSR)  dia 5A ehh tertinggal 4A1B pun :) Hahaaa..k

Soo far sekolah Okay, :) funny..1st day dah ada kerja sekolah,Magatzz..! Aku terasa KETOTZZZ coz of pagi,abang2 kakak form 3,4,5 Hish mana tak tinggi2 belaka mereka2 tuw..:3 1st sch pun dah ada sportcheck rambut bagi abang2 tuw,hehew..yang malu ada yang bengan pun ada meyh..macam2 fesyen kot~ dibawak ;) Okay malas ekceli nak taip panjang2..hihi..Okay..tata :)

Yeay! kita dah besar..:p banyak dugaan yang menanti kau gedik :3 heheee..banyak jugak ilmu yang akan diisi..so beready..:) insyaallah berjaya~ amin..hope dapat kekalkan klas RK tuw..x)

Describe~

Haha,bukak je blog ni balik-balik tengok DESCRIBE haha,tu laa..sebelum stalk blog ni..sediakan baldi..ditepi..senang ;) kan..Ekceli hari/sekarang ni bukan nak describe orang der -_-nak cakap pasal describe laaa..:p

Actually,describe - describe ni start daripada POST ni :D haha..harap maklum..then lamaaa sikit pastu boleh pulak jadi balik masa2 ni -_- hahahaaa...;)

haha..nak cakap pasal 3 orang kakak ni :D yang balas dendam balik kat aku :3 aku pegi describe diaorang thne diaorang describe aku balik..dan :p pepatah mengatakan "what comes around goes around" kan?kan? *acu senapang* haha,kan dah kena tempias balik kat aku :p


                                               Yang atas ni Blog kak Mira a.k.a akk comel gilos

                                         yang ni pulak kak Eyra a.k.a Teddy Comel :p

Haaaaaa...haaa...yang ketiga..tu xboleh nak print screen sebab..blog kak Leeyana xboleh tengok pakai laptop ni -_- huh..What The Comel -_- hikhok..kk..Bye..:D haha..tolong laaa..please..mohon..minta..xyah describe kita dalam blog yang lain..:p malu..kalau cantik/comel/awesome/hot cam korang xpe jugak *muntahdengansopanplease* ni buruk/buruk/buruk/hodoh dan seerti dengannya...haaaa....:'( kan buruk blog korang tuw..hehew..dengarla..cakap Singki karam sebab bocor,tak reti baiki :p

Nur Syazlia :) I sayang You :*

Haih :D budak kecik ni  :p *kecik ke haku :3* xjemu2 ke Describe~Describe~Describe Huahuahua,lantak laa~ xsuka pegi Sini~ nie personal blog,harap maklum,then sukaaa..jiwa I lah :p kk..aku dah merentas desa tajuk aku rasa :3 Okay lah..*muka masam* biar jew..happening sikit :3

memandang kan Pic ni agak Hot~ Cenggini (Y) :p sampai 79 likes aku amik nie jea,Omey kan dia :D aww,Ekcelli dah lama title ni terkurung :p aku baru nak bebaskan :3 asyik draft jea :) Hihiw..Okay..Nama dia Nur Syazlia Binti Taktahu apa :p tak tanya..,Orang panggil dia Syaz/Lia :p kot~Y_Y Umur dia 13 tahun ;) dia sekolah kat SMKBBSB,RK (Rancangan Khas) lagii~ Okay..tahu depan jadi Junior dia~ >.< xsabar Gilos aku rasa,Dia dilahirkan pada 10.01.99 (SepuluhJanuariSembilanBelasSembilanPuluhSembilan)
Dia :D Comel,baik,pandai,awesome,xkedekut..and much ..>.< Suka stalk Blog dia terutama :D Dia pandai edit blog..jelouse seyh :3 Caring! arrr...sopan..Comel,Comel,Comel,Comel dan Comel gila weyh..kak,tahu ni please,IloveYouSooMuch >.< ♥ kak Syaz ~!! post pendek macam haku :p aku tau..AMIRAH


Cara nak DM :p Huahuahua :3

Hello,wello,mello.. and Marshmallow,ehh sesat pulak :3 kk..Haha..wahai makhluk2 tuhan sekalian :p Okay..wahai (ehem) bukan kau sorang je tanya aku camno nak DM orang kat twitter..ramai Gilos,aku pun nak gila daa ni haa..Post ni tak panjang *harap maklum* Okay..senang je nak
DM ni,aku korban kan twitter aku dan bff (Iena) aku..haha..k..

Klik Gambar Untuk Membesar,ehh,Tumbesaran ;p
Bunyi trompet* Sign In Twitter,kalau xde buat kat Sini kk,,then pergi kat twitter orang yang korang nak DM tuw,pastu nampak tak gambar icon sebelah following tuw,then tekan icon tu wahai anak2 sekalian :p haha,k..pastu kan ada list banyak2 tuw..tekan yang kotak merah tu je..itu lah DM -_- k..THE END,eh aku ada buat movie ke :p kk..dah..DM lah Myra banya2 kat twitter :p Insyaallah akan dibalas :p ;) :D haha k..

Hye :D bitch :')

Haha,Okay pelik yang amat masih lagi ada kaum lahanat yang suka mengutuk orang :) #maybe a short post.Okay aku sakit hati dan lagi dan lagi :) Amirah,bukan dia sorang je yang benci kau,ramai :') aku tau tu tapi why?I knew :D diaorang baik hati sangat time tu :) nak bagi pahala diaorang tu kat aku :) Jyeah thanks..kau baca ni? sayang kau bitch :')
 Hye,bitch kau baca ni? actually aku ada banyak soalan nak tanya kau :)
Kau jelouse ke?
kau cipta ayat tu ke?
kau yang cipta aku ke ?
kau ada hak nak kutuk orang eah?
Kau xnak hidup lama ke ? :p *merepek sudah*
Kau ni bodyguard ain ke?
And aku ada banyak gila gelaran untuk kau :)
Bitch!bitch!bitch!bitch!
Shit!
Gedik
Pengecut :) *coz of kau tak ask unAnymously? coz tu kau pengecut :D
Stupid
Takde Adab Langsung a.k.a Kurang Ajar a.k.a Binatang  :D
Taik 
That was happen if aku sakit hati :') k dear pengecut..insaf lah kau :) sure ke yang someday kau akan TINGGI & KURUS forever,kau ingat kau tu dah perferct sangat ke bitch :) xsanggup aku nak panggil kau sayang!Yucks! a.k.a Fuck  and kbye..:) May allah pay you kindness..sorry kurang ajar tapi aku paksa aku buat :)

P/S :IF THAT IS REALLY YOU AIN,:') WHY? CAN'T YOU ASK ME NICELY?AND I HOPE THAT WAS REALLY NOT YOU,COZ I KNEW YOU SINCE YEAR 2 :') 
                                    -AMIRAH-